Comenzi prin telefon: 0729.889.545  Acasa
Cum Cumpar?
Cum Platesc?
Blog
Contact
  Cosul este gol
Cauta: Cautare avansata
Autentificare | Inregistrare | Noutati | Opinii clienti

USBmania.ro - Cadouri Amuzante, Gadget-uri USB, Accesorii Pentru Birou :: Zona help


  Categorii

  Categorii Pret

  Help
PayPal Verified


Zona help

Politica de confidentialitate
SC Blue Neon SRL, operator USBmania.ro, este inregistrata incepand cu data de 04/08/2009 in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, notificare de inregistrare numarul 11975.

SC Blue Neon SRL respecta si protejeaza pe cat mai bine posibil dreptul la confidentialitate al fiecarui client. Toate datele si informatiile obtinute prin intermediul USBmania.ro (informatii oferite in mod voluntar la vizitarea si utilizarea site-ul nostru) nu vor fi  transmise unor terte persoane, ci pastrate exclusiv pe serverul nostru in scopul pentru care au fost introduse: procesarea si livrarea comenzilor, precum si informarea periodica a clientilor asupra ofertelor, promotiilor si reducerilor practicate exclusiv pe USBmania.ro.

Informatiile comerciale trimise prin e-mail persoanelor inregistrate USBmania.ro se face numai cu acordul acestora. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam, nu facem schimb si nu comercializam adresa dumneavoastra de e-mail sau alte informatii introduse in timpul procesului de comanda online unor terte persoane (fizice sau juridice) care acceseaza sau nu paginile acestui site.
 
Informatii asupra protectiei datelor

Informatiile personale ale clientilor sunt pastrate in siguranta in concordanta cu politicile interne de securitate ale USBmania.ro si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform preverilor legii nr. 677/2001, SB Blue Neon SRL se obliga la respectarea confidentialitatii datelor clientilor si imaginii acestora, protejarea tuturor informatiilor oferite de dumneavoastra despre propria persoana sau despre o alta persoana si utilizarea lor intr-un singur scop: acela de a pregati si trimite comenzile.

Dreptul de interventie asupra datelor

Conform Legii nr. 677/2001 clientii USBmania.ro beneficiaza de dreptul de a accesa, modifica sau sterge toate datele oferite firmei SC Blue NEon SRL in scopul prelucrarii comenzilor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

Informatii privind securitatea datelor

Pentru pastrarea in siguranta a tuturor datelor furnizate de catre client in vederea plasarii unei comenzi online, inregistrarea si autentificarea pe USBmania.ro sunt posibile doar cu existenta unui user unic si a unei parole. Orice comentarii, sugestii si aprecieri trimise prin e-mail sau formularul de contact sunt folosite numai pentru a aduce lamuriri pastrand dreptul la confidentialitate.

Modificarea politicii de confidentialitate

SC Blue Neon SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul magazinului online USBmania.ro si, implicit, al politicii de confidentialitate. Orice modificari aduse politicii de confidentialitate vor fi publicate in aceasta pagina si transmise clientilor prin e-mail.

Pentru price alta intrebare legata de confidentialitatea clientilor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau sunand la 0729.889.545. SC Blue Neon SRL se obliga sa rezolve orice disputa intr-o perioada de timp rezonabila.

 
Copyright © 2007-2018 USB Mania