Despre noi

USBmania este primul magazin online in Romania exclusiv cu gadgeturi USB – jucarii atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, pentru copiii de toate varstele.

Cadouri USB Office :: Accesorii iPhone :: Mousi funny :: Ventilatoare si lampi USB :: Flashuri memorie

Prin deschiderea magazinului online de cadouri USB, echipa USBmania doreste sa aduca un zambet tuturor utilizatorilor de calculatoare, sa creeze un mediu cat mai placut pentru acestia, un mediu imbogatit cu diverse accesorii USB amuzante.

Un brand recunoscut in online-ul romanesc:

• USBmania si-a inceput activitatea in august 2007, cu numai 32 de produse diferite, insa a dat nastere la multe comentarii, articole, impresionand multa lume prin domeniul ales. De-a lungul a aproape 5 ani, USBmania s-a dezvoltat catre o mult mai mare varietate de produse, pentru a acoperi cat mai multe dintre necesitatile utilizatorilor de computer, devenind un brand cunoscut in internetul romanesc.

Furnizori produse

• Initial, produsele au fost importante din China, pentru ca in prezent majoritatea produselor existente in magazin sa fie de calitate ridicata – importuri din Marea Britanie (ex: tricoul cu leduri), Elvetia (ex: mouseuri amuzante de la Pat Says Now), Germania (ex: produsele ClickCar), SUA (memoriile USB Tron Legacy).

USBmania, marca Inregistrata:

• Incepand cu 15.11.2010, USBmania este marca inregistrata la OSIM clasele 35, 42 (numele, logo-ul, website-ul).

Gadgeturile USB in presa:

• USBmania.ro a aparut atat in reviste si site-uri pentru femei (Flu.ro), decoratiuni, TV (ProTV, Antena 1), shopping (J’ádore), ghiduri informative (PRO TV Magazin), articole din ziare (Ziarul Financiar, Evenimentul Zilei, Adevarul, Libertatea, fostul Compact de Bucuresti), numeroase bloguri, cat si in reviste si site-uri de afaceri sau de specialitate (Chip, Computer Bild, Hit.ro, Business Magazin), emisiuni televizate (Smart IT).
• Produsele USBmania.ro au fost recomandate atat celor pasionati de tehnologie, cat si drept cadouri fie pentru zilele de nastere, sarbatori de genul Valentine’s Day sau accesorii pentru inceput de scoala.

Promotii si concursuri:

• Suntem prezenti online pe site-uri de cupoane unde ocazional oferim reduceri: Cuponix, CuponClub.
• Ne puteti urmari si concursurile lunare pe pagina noastra de Facebook, plus alte promotii ocazionale.

Oportunitati pentru bloggeri:

• Exista programe de afiliere disponibile: sistem propriu USBmania si sistemul 2parale.

afiliati-usbmania

• Ocazional, putem sponsoriza concursuri. Sau pentru alte modalitati de a promova USBmania va rugam sa ne contactati.

Have fun!!!

Be Sociable, Share!Sustinem


Ne Place