Aparat de purificare a aerului November 7th, 2009

Lucrurile mari vin in pachete mici – numeroase beneficii pentru sanatate si moral intr-un aparat micut de purificare a aerului.

 Purifica

Mirosuri neplacute, fumul de tigara, aerul uscat din incapere, lucruri mai mult sau mai putin observabile care te deranjeaza fara sa vrei zi de zi.

Solutia cea mai la indemana?  Un aparat de improspatare a aerului, foarte eficient mai ales in incaperile sau masinile cu aer conditionat.

Cum functioneaza? Simplu. Se umple cu apa, se conecteaza la USB si, dupa pornire, datorita vitezei rotationale, aerul impur este “prins” in interior, se filtreaza si se elibereaza aer curat. Micutul aparat produce anioni si mentine aerul umed. Adaugand un strop de ulei frumos mirositor in apa ti-ai gasit si cea mai buna metoda de aromoterapie.

Ce stie sa faca? Pai… umidifica aerul in incapere, filtreaza praful, este anti-bacterial, da finete pielii, reduce mirosurile urate si fumul de tigara, vine in sprijinul unei respiratii usoare, indeparteaza senzatia de buze uscate si de frig, reduce efectul de electricitate si cu ajutorul aromelor, calmeaza, lupta impotriva stresului si ridica moralul.

Daca iti doresti unul, il gasesti aici.

Be Sociable, Share!

Scrie-ti parereaProgram afiliere
Program afiliati

Sustinem
cuponix

Ne Place
Nimeni Altu
Toate Blogurile