Asa da! December 30th, 2008

Daca anul trecut inainte de Craciun Fan Courier a avut probleme mari cu livrarile, se pare ca anul acesta au fost pregatiti si au facut fata exemplar sezonului de iarna.

Desi am anuntat ca nu garantam livrarea la timp pentru coletele trimise dupa 18 decembrie, am fost placut surprinsi sa aflam ca majoritatea coletelor trimise chiar si pe 23 decembrie au fost livrate pe 24, in Ajunul Craciunului.

Inca nu am mai gasit nici nemultumiri pe blogurile clientilor sau magazinelor online – concluzia este ca anul acesta Fan Courier nu a repetat greselile precedente – felicitari, se poate!

Be Sociable, Share!

4 raspunsuri la “Asa da!”

 1. Adelle says:

  Problema e ca eu nu am mai comandat nimic inainte de Craciun de teama ca nu imi vor sosi la timp. Am preferat magazinele offline. Am hotarat asta dupa haosul de anul trecut cu FanCourier, si nu cred ca am fost singura care am procedat in felul asta.

 2. Serban says:

  Am comandat in luna decembrie multe produse si toate prin FanCourier, eu cred ca si-au rezolvat multe din probleme, pentru ca mi-au venit a 2-a zi toate coletele. A fost incredibil. Am citit ca ar fi din cauza ca au implementat un nou sistem software de gestiune (care are si GPS si ii ajuta pe curieri).

  btw: LA MULTI ANI, SANATATE si MULTE VANZARI!

 3. admin says:

  Multumim 🙂

  Nu stiam nimic despre vreun software de gestiune – e posibil sa fie adevarat. Ce am auzit este ca s-au angajat si foarte multi curieri noi, anul trecut s-a vazut clar o lipsa de curieri.

 4. Catalina_Maria says:

  Intr-adevar au facut o treaba foarte buna cei de la Fan Courier, in preajma sarbatorilor,vorbesc din proprie experienta. Felicitari si sa o tina tot asa.

Scrie-ti parereaProgram afiliere
Program afiliati

Sustinem
cuponix

Ne Place
Nimeni Altu
Toate Blogurile