Daca ai impresia ca locul insectelor, al animalutelor neajutorate si al amfibienilor este undeva printr-o padure uitata sau prin vreo balta dezgustatoare, este foarte posibil sa te inseli. Nu de alta, dar intr-o dimineata te-ai putea trezi cu o broscuta vesela fix langa perna ta. Nu, nu e o gluma. Si sa nu spui ca nu te-am avertizat atunci cand cineva iti va face un astfel de cadou inedit!

“Ma vei iubi!” Este primul lucru pe care ti-l va “sopti”. ๐Ÿ™‚

Apoi va continua sa faca promisiuni…ย “Iti voi alina durerile musculare, de spate, gat , umeri, brate si picioare. Cu o simpla apasare pe ochii mei, ma poti pune la munca. Cele patru picioruse ale mele, concepute special pentru masaj vor calma orice inconfort si te vor relaxa. Nu ne vom mai desparti niciodata!”

Gata. Te-am speriat? ๐Ÿ™‚

Slava Domnului ca nu e vie. E doar un super aparatel de masaj sub forma de broscuta care te scapa rapid de oboseala.ย Fata de alte aparate de masaj, cu acesta ai un zambet garantat, precum si atentia celor din jur!

Si se regaseste si sub alte infatisari: buburuza, albinuta sau testoasa, toate gata sa se conecteze la usb si sa bazaie de fericire. Broscuta o apesi pe ochisori, buburuza pe nas, albinuta pe acul, de aceasta data, deloc periculos, iar testoasei ii bagi capul la loc in cochilie si dai startul la masaj.

“Photo shooting” in biroul USBmania:

aparat masaj albinuta baterii usb

aparate de masaj cu baterii, gadgeturi amuzante

aparate de masaj usb vesele

Ar putea face parte din categoria cadourilor amuzante pe care le daruiesti indiferent de ocazie. Si se potrivesc atat pentru o prietena cu gustul umorului, cat si pentru durerile musculare ale sotului.

Broscuta?!?! Da, stiu la ce va ganditi.. Ma indoiesc ca broscuta se va transforma cu un simplu sarut intr-un print, intocmai ca in in povestile de demult… Insa, pentru toate domnisoarele pasionate de tehnologie.. ati putea incerca! Cine stie!?! Poate aveti noroc… ย ๐Ÿ˜‰

Cumpara aparat masaj

Atentie!!! Aparatul este destinat masajului fara a constitui insa un tratament medical!

Be Sociable, Share!

Scrie-ti parereaProgram afiliere
Program afiliati

Sustinem
cuponix

Ne Place
Nimeni Altu
Toate Blogurile