Din concurs August 9th, 2009

Cate ceva din ce am primit prin e-mail pentru concurs:

Feedback garantat… …ca tot a fost sarbatoarea Schimbarii la fata am sa va povestesc parte din experienta mea… Anul asta in lunile martie – aprilie, in ideea de a avea un corp de invidiat la vara, am tras mai cu forta la fiare…poate prea mult…Cum s-a deschis strandul, hop si eu cu baietii in strand, mai o bericica, mai o inghetata, orice faceam, trupa mea atragea privirile fetelor frumoase… Ca sa ma amuz mi am spus ca nu e suficient sa arati bine daca nu ai accesorii pe masura care sa ti imbunatateasca coeficientul de look. Asa ca mi am tras niste ochelari cu camera video…asa am putut sa surprind mai mult reactiile fetelor. Acasa dupa ce am descarcat filmuletele ne am distrat copios cu baietii vazand toate filmuletele, iar data viitoare am mers direct la sigur… ”  

Cristi Chisu

Cel mai frumos gadget pe care il stiu, este chiar Mr. Robotel, USB-ul franatic. Am primit anul trecut de ziua mea unul, de la un prieten si pot sa zic ca in primul an de facultate m-a ajutat foarte mult la cursuri, si nu numai sa iau datele in el, dar si sa ma joc cu el :)). deci e fain rau de tot., cred ca daca ar fi ca studentii sa descopere astfel de “jucarii” s-ar amuza la cursuri, si pentru elevi la fel 😀 .”

Marian Bordeianu

HardDisk-uri și Stick-uri de memorie pe USB. Le știm cu toții, mai ales stick-urile, care au înlocuit aproape în totalitate alte medii portabile de stocare, când vrem să transferăm informații. Câți dintre noi nu ne amintim cu drag când făceam schimb de programe pe dischete de 1,44 MB, mergând cu teancul principal și cu cel de backup, în caz că una din arhive era pierdută din cauza dischetei nefuncționale? HardDisk-urile sunt variantele mari ale stickurilor, mergând spre 1-2 TB (1-2000 GB) în ultimele versiuni, care funcționează mai ales pentru cei care lucrează la birou pe un calculator și acasă pe altul, pentru cei care nu mai au spațiu pe laptop sau pentru cei care își țin fișierele în copii de rezervă.

Si incălzitorul de cafea – l-am tot văzut apărând prin topuri, dar nu am apucat să îl folosesc încă. E întradevăr o problemă când îți faci o cană de cafea la birou și nu apuci să o bei din cauza unor lucruri urgente de rezolvat sau pentru că șeful te cheamă într-o ședință neanunțată. Funcționează simplu de tot – îl cuplezi la USB, îi dau drumul și pui cana pe el. Când te întorci, cafeaua ta e încă fierbinte. Util, dar îți va consuma mult din baterie, dacă nu ții laptopul în priză.”

Romi

Be Sociable, Share!

Scrie-ti parereaProgram afiliere
Program afiliati

Sustinem
cuponix

Ne Place
Nimeni Altu
Toate Blogurile