Tu mai crezi in Mos Craciun? December 21st, 2009

Noi da… Un picut mai devreme a verificat lista cu copiii cuminti, si-a pus fisierul Excel pe stick sa il aiba cu el pentru a nu face vreo incurcatura, a luat o ultima inghititura de lapte din cana usb si a plecat in graba sa isi incarce saniuta…

Saniuta lui Mos Craciun

Daca vrei sa fie si cadourile tale pentru cei dragi in sacul Mosului, astazi, 21 dec. este ultima zi in care ai siguranta ca vor porni in calatoria magica spre bradutul tau si vor si ajunge la timp pentru a aduce bucurie – ultima zi in care USBmania garanteaza livrarea in timp util a cadourilor de Craciun.

Si mai mult… doar astazi ai o reducere de 10% la orice comanda (cupon: craciunUSB2009) + o surpriza din partea magazinului nostru. La care se adauga multe, multe urari de sarbatori.

Cadouri de Craciun:

Noi da… Un picut mai devreme a verificat lista cu copiii cuminti, si-a pus fisierul Excel pe

stick sa il aiba cu el pentru a nu face vreo incurcatura, a luat o ultima inghititura de lapte din

cana usb si a plecat in graba sa isi incarce saniuta…

Daca vrei sa fie si cadourile tale pentru cei dragi in sacul Mosului, luni, 21 dec. este ultima zi

in care ai siguranta ca vor porni in calatoria magica spre bradutul tau si vor si ajunge.Noi da… Un picut mai devreme a verificat lista cu copiii cuminti, si-a pus fisierul Excel pe stick sa il aiba cu el pentru a nu face vreo incurcatura, a luat o ultima inghititura de lapte din cana usb si a plecat in graba sa isi incarce saniuta…

Daca vrei sa fie si cadourile tale pentru cei dragi in sacul Mosului, luni, 21 dec. este ultima zi in care ai siguranta ca vor porni in calatoria magica spre bradutul tau si vor si ajunge.

Be Sociable, Share!

Scrie-ti parereaProgram afiliere
Program afiliati

Sustinem
cuponix

Ne Place
Nimeni Altu
Toate Blogurile