USBmania & 2Parale August 7th, 2009

Cadouri usb

De ceva timp, am observat ca primim vizitatori de pe diverse bloguri care au asezat cate un banner micut fara a cere nimic in schimb. E minunat sa stii ca exista oameni carora le place ceea ce oferi ca magazin si ca doresc sa impartasesca si altora.

De aceea, propunerea lui Radu de la 2parale.ro, programul de afiliere pus la dispozitie, ni s-a parut cea mai buna idee pentru a va putea rasplati pe toti cei care doriti sa ne ajutati.

Este adevarat ca am intarziat un pic cu implementarea sistemului de afiliere insa de astazi, USBmania face parte din 2parale. Daca ai un blog sau un site si doresti sa ne promovezi gadgeturile usb poti castiga un anumit procent din vanzarile pe care le generezi pentru noi. Comisionul tau este de 10% din valoarea fiecarei comenzi pentru toate comenzile generate timp de 90 de zile de la prima vizita.

Pentru a deveni partenerul nostru trebuie sa te inscrii pe 2parale.ro ca afiliat si sa alegi unul din bannerele sau pe care ti le punem la dispozitie prin intermediul sistemului. Creare cont afiliat

Afiliatii sunt platiti prin intermediul 2parale.ro,  in perioada 15-20 a unei luni pentru toate comisioanele inregistrate in luna anterioara insa numai daca acestea insumeaza minim 100 RON. In cazul in care comisioanele nu ating pragul de 100 RON sunt reportate pana se ajunge la suma respectiva.
Costuri:
Persoane Juridice/PFA: Din valoarea platibila se retine 3 RON pentru transferul bancar.
Persoane Fizice: Din valoarea platibila se retine 3 RON pentru transferul bancar si 10% impozit la stat pentru drepturide autor.

Pentru mai multe informatii privind sistemul de afiliere:
Intrebari Frecvente 2parale.ro
Ghidul afiliatului
Contact 2parale.ro

Be Sociable, Share!

3 raspunsuri la “USBmania & 2Parale”

  1. […] sa se inscrie in programul de afiliere USBmania, gasiti mai multe detalii pe pagina campaniei si aici. Share and […]

  2. […] programului de afiliere la jumatate de an de la integrarea codului […]

  3. cristi says:

    cel mai misto, mi se pare schimb pe schimb, cu banner la vedere pe home page. Eu de ex, va promovez intotdeauna, cand pot, si nu numai in mediul online. Dar asta, pentru ca ne cunoastem, si va apreciez.

Scrie-ti parereaProgram afiliere
Program afiliati

Sustinem
cuponix

Ne Place
Nimeni Altu
Toate Blogurile