USBmania de toamna September 19th, 2009

Cadouri - Broscuta masaj

A venit toamna. Mereu am iubit perioada asta a anului: pentru frunzele care cad, pentru zilele ploioase, pentru melancolia pe care o trezeste si de ce nu pentru pentru ca ii urmeaza un sezon atat de frumos, luna bucuriilor – zapada, cadouri, colinde, bradutul de Craciun, dar mai ales timpul petrecut cu familia.

Fiecare anotimp este minunat in felul lui, un cadou al naturii pe care putini il apreciaza, insa toamna reprezinta, cel putin pentru mine, acel moment al anului in care incepi sa te gandesti ce realizari si ce esecuri ai avut si cum sa faci sa il inchei frumos, linistit, in armonie cu tine si cu ceilalti.

USBmania a mers mult mai bine anul acesta, a crescut ca magazin si a adus aceeasi bucurie prin cadourile deosebit de amuzante ca si anul trecut. Clientii au capatat mai multa incredere, gama de accesorii usb s-a diversificat, am avut promotii, concursuri, cupoane de reduceri in fiecare luna pe Cuponix. Am renuntat la cateva campanii de promovare, am dat mai putine comunicate despre cadourile intrate in stoc, am avut mai putine aparitii in presa, insa numarul clientilor si al comenzilor a luat avant.

Acum este ca si cand s-ar apropia o sarbatoare a magazinului online, clipa in care USBmania se bucura de Internetics sau Gpec, de comenzile de Craciun, de bucuria clientilor, de bucuria celor ce vor primi daruri. Mai este atat de putin pana lumea va incepe sa caute cadouri de Craciun, va suna telefonul, vor creste comenzile, totul si fara sa ne dam seama va trece si luna cadourilor, un nou decembrie iesit din comun, un nou decembrie pe usb.

Mai e doar o luna si jumatate pana la zapada… sper 😛

Be Sociable, Share!

Scrie-ti parereaProgram afiliere
Program afiliati

Sustinem
cuponix

Ne Place
Nimeni Altu
Toate Blogurile