Comenzi prin telefon: 0729.889.545  Acasa
Cum Cumpar?
Cum Platesc?
Blog
Contact
  Cosul este gol
Cauta: Cautare avansata
Autentificare | Inregistrare | Noutati | Opinii clienti

USBmania.ro - Cadouri Amuzante, Gadget-uri USB, Accesorii Pentru Birou :: Cum cumpar?


  Categorii

  Categorii Pret

  Help
PayPal Verified


Cum cumpar?
Cum cumpar de pe USBmania.ro ?

- Prin Telefon: In cazul in care va este mai comod puteti comanda prin telefon, sunand la: 0729.889.545 . Va vom cere detaliile despre comanda si plata se va face prin transfer bancar.

Folosirea magazinului online USBmania.ro este intuitiva si facila.

Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului "Adauga in cos" prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.

Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Comanda" si parcurgerea urmatorilor pasi:
- Logare: se realizeaza autentificarea dumneavoastra prin completarea formularului de inregistrare. Daca sunteti un membru al USBmania.ro este necesara numai autentificarea dumneavoastra cu username-ul si parola.
- Modalitatea de plata: alegerea modalitatii de plata.
- Trimite comanda: verificarea finala a comenzii si finalizarea ei prin apasarea butonului "Trimite comanda".
- Confirmare: confirmarea comenzii dumneavoastra prin afisarea facturii proforma generata automat de magazin.

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In asteptare". In momentul procesarii comenzii de catre USBmania.ro si trimiterii coletului catre destinatar, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca stadiul comenzii este "Procesata".

Livrare

Comanda este trimisa in aceeasi zi lucratoare daca a fost confirmata telefonic inainte de ora 15. Pentru comenzile confirmate dupa aceasta ora expedierea se va face in ziua urmatoare. USBmania foloseste serviciile unui curier rapid - in acest fel coletul ajunge in maxim 48 ore la destinatie (de obicei in ziua urmatoare). Taxa de livrare este de 15 RON. In cazul in care localitatea de destinatie nu este in aria de acoperire a curierului rapid, se vor folosi serviciile Postei Romane, doar cu acordul clientului.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Te asteptam! Incepe cumparaturile >
 
Copyright © 2007-2023 USB Mania